MEREKA YANG CUTE!

Thursday, 7 March 2013

SWEET 2ENTY

Assalamualaikum...

Heaven sangat cuti aku takde sape pon berani kacau aku punya cuti..mak aku sendiri pon tak kacau aku..tak pernah aku rasa sehebat ini cuti..sedap sangat hari-hari tidur lambat bangun pon lambat..tak rasa aku duduk rumah langsung bhai..rasa macam duduk hotel tak berape bintang lah kann..

Terlalu heaven aku rasa sampai birthday aku sendiri aku lupa..haa, kau..aku dah 20 wehh..tetibe tak heaven pulak bila sebut 20 ni..aku bukan kanak-kanak belasan tahun lagi yang masih duduk bawah ketiak mak abah..sedihnyaa...i'm already 20..sepatutnya umur macam aku ni dok dating tepi pantai dengan pakwe pilihan hati..ni masih lagi berfikiran tak matang membayangkan pakwe datang dari South Seoul Korea tu..konon ideal type macam yang yoseob lah, Jung Daehyun, Moon Yong Jae bagai..jangan berangan..euwww..tolonglahh..*poyonya kau ni..perjalanan masih jauh kalau nak mimpi macam tu..


Serius aku tak ingat langsung birthday aku ni..buat julung kalinya aku tak ingat wehhh..selama ni aku sibuk cakap dekat mak,'esok hari jadi kita taw mak..' *ok, mengharapkan sesuatu la tu..sangat tak malu..

tapi itu dulu..tepat kul 12mlm Ecah text aku bagu ucapan birthday..aku terpinga-pinga macam *krik krik krikk boleh pulak selak kalendar balik..hohoi..macam orang hilang ingatan pon ada..

Tetiba aku gelak sensorang malam-malam tu..eh, bithday aku rupanya...barulah aku gigihkan diri aku bangun dari tempat tidur capai lappy buruk aku ni semata-mata nak online..bb aku pulak sibuk berbunyik je ntah berapa notification dari facebook ngan whatsapp tu pon aku wat selamber dekk je..*biarkan lah ia berbunyik sampai satu masa bateri dia merah dia taw la nak mati..haahaaaa..

For those who wishing me:

Tak kira dekat facebook..

Jauh diperantauan pon..



Atau Twitter:



Texting jugak:


Whatsapp, BBM segala bagai tu...terima kasih aku ucapkan..hehehe..the best present is aku dapat doa dari mak abah..walaupon mak abah pon tak ingat birthday aku ni, tapi mereka masih mendoakan kesejahteraan anaknya..sob sob sob..

Paling aku tak boleh tahan lah kan, kakak aku paling aku rapat sempat belikan aku kek masa dia balik kerja..malangnya anak buah aku yang wakilkan aku dan rasmikan sebab aku tak dapat join..terharunyaaaa~sayang kakak aku selamanyaa..

ini budak sebok nak potong kek aku..hahaha


thank ypu so much..terharu bagai lahh..tak sangka kan2..dah tua-tua cenggini masih ada orang prihatin belikan aku kek birthday ke 20..eh, tua la sangat..

Alangkah bestnya kalau dapat sambut dengan member rapat aku..seronok amat..


Masing-masing ada haluan sendiri n pilih kerjaya sendiri, doakan yang terbaik je lah untuk diaorang..Insyaallah..this is the best moment..harap dapat gather cam ni lagi..Semoga berjaya capai apa yang korang nak..aja aja Fighting!!!

WASSALAM..

6 comments:

Aizat Kushairi said...

ade button like tak neh ...........ha3 sorry lmbt na wish, cuti2 ne pon bz kot aizat, Selamat Hari tua, Sanah Helwah saudari ....... :-)

CIK MISI BELLA a.k.a FADZILAH said...

hahaa..takpe la aizat..dah tua ni x payah wish pon x pe..
syukran ya sodiki...busy buat ape sgt la cuti cmni...boring cuti..

Farah said...

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran sekali lagi Fadz. Maaflah wish pendek sangat. Sebab aku rasa masa tu lagi setengah jam je nak masuk hari lain dekat Malaysia :)

CIK MISI BELLA a.k.a FADZILAH said...

it's okay farahh..
rajin kau wish walau kau jauh dekat perantauan...
btw thankz farahhh..XD

Zuhair Othman said...

lawa kek . beli kt mna ?

CIK MISI BELLA a.k.a FADZILAH said...

ntah zuer..kakak aq belikan...sedap wehhh..